5. Тъмен шоколадов дилайс с бананов крем, гел от манго, хоникомб от агаве и тръстикова захар.
4. Филе от сьомга с коричка от маково семе, пюре от тиква гарам и свежа салата от круша и киноа.
2. Сурими(комбинация от краб и скариди) с домашно приготвена майонеза с лайм, върху основа от печен сладък картоф.
5. Шоколадово-портокалов веган чийзкейк, направен със сирене от кашу и основа от фурми, чия, ядки и кокос
4. Тимбале от два вида киноа – червена и бяла, мариновано авокадо и печен батат с букет от билки и кокосово малсо
5. Суров кекс от моркови, кашу, фурми, стафиди, кокосово мляко и кокосови стърготини, крем от кашу и пресни ягоди.
2. Хапки от червенa риба тон с мус от авокадо и филаделфия, филетирани репички и пресни аспержи, поръсени с пудра от черен сусам.
4. Крехко Свинско бон филе с пюре от тиква, рехидратирани сини сливи и парченца маринована целина.
5. Лимонов тарт с домашни целувки.