Меню Галерия

Меню Април – Юни 2023

1. Печени жабешки бутчета с билкови трохи върху спагети от целина със сметанов сос.

Меню Януари – Март 2023

5. Тарт с мандарини, карамелизирани бадеми с аперол, в комбинация със заквасена сметана и цитрусово сладко, и маслен кръмбъл.

Меню Октомври – Декември 2022

02. 2. Ролиран пилешки фарс с нори, гриловани бейби царевички и чери домати.

Меню Юли – Септември 2022

1. Печени смокини с бри, див лук, увити в премиум прошуто крудо.

Меню Април – Юни 2022

5. Веган крем брюле с карамелен чипс и лиофилизирани малини

Меню Януари – Март 2022

5. Шоколадов шок – канелено-шоколадов блат с мус от тъмен белгийски шоколад и сушени листа тютюн, крем от кестени и пресни боровинки

Меню Октомври – Декември 2021

4. Филе от жълто пиле с хрупкава кожичка и муселин с трюфел паста, в комбинация с пюре от моркови и диви гъби, бързо ферментирали филенца от моркови, с поръска от пуканки от киноа и сос Жу

Меню за Юли – Септември 2021

3. Солен чийзкейк от копринено тофу, сушени домати, печени орехи и тиквени семки, както и хрупкава основа от крекери.

Меню за Март – Юни 2021

3. Карамелизиран пащърнак, императорски ориз, нар, свежа мента, маринован червен лук и таханов дресинг.

Меню за Септември-Декември 2020г.

5. Лавандулово брюле с нерафинирана тръстикова захар, дехидратиран цвят от лавандула и крем Шантили.

Меню за Юни-Август 2020г.

5. Тъмен шоколадов дилайс с бананов крем, гел от манго, хоникомб от агаве и тръстикова захар.

Меню за Декември 2019г.

4. Филе от сьомга с коричка от маково семе, пюре от тиква гарам и свежа салата от круша и киноа.

Меню за Октомври-Ноември 2019г.

2. Сурими(комбинация от краб и скариди) с домашно приготвена майонеза с лайм, върху основа от печен сладък картоф.

Меню за Юли-Септември 2019г.

4. Филе от треска с лайм и малсо, основа от зелена френска леща, пукани чери домати с балсамова редукция и печен сусам, в комбинация със шафраново айоли

Меню за Май-Юни 2019г.

5. Пуширана в марсала круша Уилиамс с крем маскарпоне и тофифи орехи

Меню за Март-Април 2018г.

1. Паста Конкилие с пилешки кубчета, сос чоризо и основа от рукола овкусена с дип от печени зеленчуци.

Меню за Януари-Февруари 2019г.

5. Панакота с кокосово мляко и кокос, върху бисквитено-тортена основа и шоколадова заливка.

Меню за Декември 2018г.

2. Рагу от скариди увито във фина палачинка, поднесено върху морковено-джинджифилова емулсия и свежа рукола.

Меню за Ноември 2018г.

1. Маринована сьомга, върху канапе от картофени блини, цвекло, билков крем и пресни гъби.