Меню Галерия

Меню за Юли – Септември 2021

3. Солен чийзкейк от копринено тофу, сушени домати, печени орехи и тиквени семки, както и хрупкава основа от крекери.

Меню за Март – Юни 2021

5. Веган чийзкейк с бадемово брашно, фурми, крем кашу и джем от боровинки.

Меню за Септември-Декември 2020г.

4. Глазирано филе от сьомгова пъстърва върху оризови нудли със задушен бамбук и велуте с червено къри.

Меню за Юни-Август 2020г.

5. Тъмен шоколадов дилайс с бананов крем, гел от манго, хоникомб от агаве и тръстикова захар.

Меню за Декември 2019г.

4. Филе от сьомга с коричка от маково семе, пюре от тиква гарам и свежа салата от круша и киноа.

Меню за Октомври-Ноември 2019г.

2. Сурими(комбинация от краб и скариди) с домашно приготвена майонеза с лайм, върху основа от печен сладък картоф.

Меню за Юли-Септември 2019г.

5. Шоколадово-портокалов веган чийзкейк, направен със сирене от кашу и основа от фурми, чия, ядки и кокос

Меню за Май-Юни 2019г.

4. Тимбале от два вида киноа – червена и бяла, мариновано авокадо и печен батат с букет от билки и кокосово малсо

Меню за Март-Април 2018г.

5. Суров кекс от моркови, кашу, фурми, стафиди, кокосово мляко и кокосови стърготини, крем от кашу и пресни ягоди.

Меню за Януари-Февруари 2019г.

2. Хапки от червенa риба тон с мус от авокадо и филаделфия, филетирани репички и пресни аспержи, поръсени с пудра от черен сусам.

Меню за Декември 2018г.

4. Крехко Свинско бон филе с пюре от тиква, рехидратирани сини сливи и парченца маринована целина.

Меню за Ноември 2018г.

5. Лимонов тарт с домашни целувки.