1. Кесадия с бяла риба в паста патафри с текила, авокадо и салата от едамаме, репички и пролетен дресинг.2. Салата от марокански кус кус, манго, краставица, пресен лук, покрита с воал от рибен бульон.3. Супа Блъди Мери гарнирана с фламбирани във водка скариди с розов пипер и хрупкаво селъри.4. Печено до златисто филе от лаврак с картофени канелони, пълнени с Шарена киноа с нар, босилек и понзу сос.5. Галет с горски плодове с Дисароно Амарето и кремаво сирене с мащерка.
Вегитарианско Меню
1. Кюфтета от черен боб и мисо паста, сотиран лапад, сусам и сос от нар.2. Ролца от кладница, мариновано тофу, орехова салца и пикантен сос.3. Салата от тиквички с прясно чили, ягоди и валериан, овкусена с плодов винегрет от горски плодове.4. Хрупкав катсу патладжан в панировка от лимец , басмати ориз и домашно приготвено зелено къри.5. Веган крем брюле с карамелен чипс и лиофилизирани малини.
„Българско“ Меню
1. Червена камба с плънка от дробсарма и коричка от печени пресни манатарка с магданозен млечен сос.2. Хайвер от патладжан със сотирани розови домати с дафинов лист, чипс от юфка с пушен червен пипер и пръстенчета от премиум бекон.3. Супа от прясна коприва, месо от охлюви и йогурт.4. Сувидиран свински врат с ризото от перлен ечемик и крем от спанак, „виши“ моркови и печен сос.5. Домашен крем с Розова вода, сладко от горски плодове и завършек от пресен печен кадаиф.