1. Печени жабешки бутчета с билкови трохи върху спагети от целина със сметанов сос.2. Карпачо от миди Сен Жак гарнирани с овесени бисквитки с ягода, крем от селъри и перли от тъмно балсамико.3. Крем супа от фенел със сотирани пипала от калмари и джинжифилов тюил.4. Приготвена на пара кралска скумрия с пълнеж от бяла риба и манатарки, в съчетание с доматена полента, кралски печурки и трюфел сос.5. Маслена кошничка с пълнеж от карамелизиран ананас с кокосов крем и пушена змиорка, глазирана със сос кабайаки.
Вегитарианско Меню
1. Нашият таратор панакота с фреш от краставици върху пълнозърнести крекери, с поръска от натрошени орехи.2. Копривен мъфин с течен център от кашкавелно фондю, в комбинация с козе кисело мляко и свежа салса от червена чушка, моркови и мента.3. Добруджански агнешки пай със сладки лукчета и крем от ориз с джоджен.4. Суров суджук от лопатар, в комбинация с традиционен пататник, мус от сирене, сушени домати, мариновани чушки и сос телешко жу с шипков мармалад.5. Кошничка от точени кори с крем карамел с шам фъстък, гел от захарен сироп с лимон и чипс от карамел.
„Българско“ Меню
1. Бонбонки с крем от телешки мозък в картофена панировка, с пикантна майонеза с розова вода и пушен пипер, върху свежи мариновани печени чушки.2. Зелеви сарми с шаран и сушени сливи, сос от орехи, и кошничка от литъл джем, пълнена със свежа зелена салата.3. Нашата шкембе чорба, домашен берковски хляб с хрупкаво телешко шкембе, редуциран бульон от шкембе чорба, и крем от печен чесън.4. Бавно печен елен с мус от моркови и фенел, спъндж кекс с мента и розмарин, гръмнали чери домати, филета от червени портокали, сос жу и чипс от портокали.5. Гнездо от печен кадаиф, сиропиран с ракия и ликьор от червени вишни, с маскарпоне мус и шипков мармалад.