1. Витело тонато в комбинация със сотирани скарида и гъби шимеджи, поднесени върху грахови блини.
2. Хрупкави точени кори с кълцана плешка от Блек Ангъс, чипотле сос и пикантна магданозена салца.
3. Супа с фиш сос, оризови нудли, телешко контра филе, мисо паста и пролетни зеленчуци.
4. Патешко магре с кремаво зеле, сотирани репички и бейби спанак, в съчетание със сос от карамелизирани ябълки и шардоне.
5. Милфьой с домашни кори от многолистно тесто, с млечен шоколад и желе с мохито и мента, гарниран с пресни ягоди.
Меню Риба
1. Печени жабешки бутчета с билкови трохи върху спагети от целина със сметанов сос.
2. Карпачо от миди Сен Жак гарнирани с овесени бисквитки с ягода, крем от селъри и перли от тъмно балсамико.
3. Крем супа от фенел със сотирани пипала от калмари и джинжифилов тюил.
4. Приготвена на пара кралска скумрия с пълнеж от бяла риба и манатарки, в съчетание с доматена полента, кралски печурки и трюфел сос.
5. Маслена кошничка с пълнеж от карамелизиран ананас с кокосов крем и пушена змиорка, глазирана със сос кабайаки.
Вегетарианско Меню
1. Домашно приготвени Бао хлебчета с мариновани водорасли, прясно зеле, манго и сладко-кисел сос.
2. Зеленчуково тако от червено зеле, с пълнеж от фенел, ягоди и копринено тофу, овкусени с лешников дресинг.
. Гаспачо от сладък картоф и фреш портокал, гарнирано със слайс краставици, чипс от портокали и домашна хариса паста.
4. Ризото Верде със свежи аспержи и босилек, глазиран корен от лотус и сурово мариновани тиквички.
5. Тирамису с блат от бадемово брашно и кокосова сметана, желе от ягоди, мус от маскарпоне и амарето и пясък от кафе.
Българско Меню
1. Нашият таратор панакота с фреш от краставици върху пълнозърнести крекери, с поръска от натрошени орехи.
2. Копривен мъфин с течен център от кашкавелно фондю, в комбинация с козе кисело мляко и свежа салса от червена чушка, моркови и мента.
3. Добруджански агнешки пай със сладки лукчета и крем от ориз с джоджен.
4. Суров суджук от лопатар, в комбинация с традиционен пататник, мус от сирене, сушени домати, мариновани чушки и сос телешко жу с шипков мармалад.
5. Кошничка от точени кори с крем карамел с шам фъстък, гел от захарен сироп с лимон и чипс от карамел.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.