1. Хрупкав италиански колбас „Наполи“, пълнен с маринован артишок, овкусени сушени домати, печена прясна капия, бейби моцарела и домашна майонеза с пипер кайен.
2. Пастет от дробчета и ябълки с желе от мерло поднесени върку хрупкав френски брьош.
3. Заешки терин с шамфъстък, премиум бекон, чатни от круша и цели синапени зърна върху пълнозърнести крекери.
4. Телешки скалопини в пиката с мачкани картофи и пащърнак и карамелизиран фенел.
5. Елзас с основа от маслено тесто, готвени в шардоне круши, бадемов крем, сос англез и глазура от домашно сладко от кайсии.
Меню Риба
1. Бакалярос с 5 подправки загърнат в оризови кори, гарниран с азиатска салата от моркови, зелен лук и сусам.
2. Ръчно правени профитероли с крекелин и домашен гравлакс – с мус авокадо и с котидж, копър и сърцевина от лайм.
3. Традиционна финладска супа „Лохикейто“ със сьомга и перли от руски премиум хайвер от дива сьомга.
4. Глазирано филе от сьомгова пъстърва върху оризови нудли със задушен бамбук и велуте с червено къри.
5. Лавандулово брюле с нерафинирана тръстикова захар, дехидратиран цвят от лавандула и крем Шантили.
Вегетарианско Меню
1. Пълнени пънчета от тиквички с червена киноа, крем коприва и веган сирене, поднесени върху сладко от домати.
2. Салата от кореноплодни – тиква, пащърнак, морков и целина, с дресинг тип аюрведа.
3. Супа от тиква с кокосово мляко и свежа мента с крутони от карамелизирана тиква.
4. Панирано катсу тофу с ароматни подправки с къри мадрас, гарам масала и ориз басмати с едамаме.
5. Кейк от карфиол и елда, заливка от тъмен белгийски шоколад, филирани бадеми и пуширани праскови.
Българско Меню
1. Руло от тиквички с билково крема сирене, мус от печени чушки и щипка шарена сол.
2. Чекане с домашо приготвено свежо сирене без закваска, подправки и свежи салати.
3. Супата на Пенчо Славейков – яйчена рибена супа с бяла риба хек и лимони.
4. Традиционно българско ястие с телешки врат, сушени чушки и пащърнак, в комбинация с печени картофи и хрупкави крутони.
5. Козуначена торта с крем карамел, стафиди и сладко от рози.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.