1. Хрупкав италиански колбас „Наполи“, пълнен с маринован артишок, овкусени сушени домати, печена прясна капия, бейби моцарела и домашна майонеза с пипер кайен.2. Пастет от дробчета и ябълки с желе от мерло поднесени върку хрупкав френски брьош.3. Заешки терин с шамфъстък, премиум бекон, чатни от круша и цели синапени зърна върху пълнозърнести крекери.4. Телешки скалопини в пиката с мачкани картофи и пащърнак и карамелизиран фенел.5. Елзас с основа от маслено тесто, готвени в шардоне круши, бадемов крем, сос англез и глазура от домашно сладко от кайсии.
Меню с Риба
1. Бакалярос с 5 подправки загърнат в оризови кори, гарниран с азиатска салата от моркови, зелен лук и сусам.2. Ръчно правени профитероли с крекелин и домашен гравлакс – с мус авокадо и с котидж, копър и сърцевина от лайм.3. Традиционна финладска супа „Лохикейто“ със сьомга и перли от руски премиум хайвер от дива сьомга.4. Глазирано филе от сьомгова пъстърва върху оризови нудли със задушен бамбук и велуте с червено къри.5. Лавандулово брюле с нерафинирана тръстикова захар, дехидратиран цвят от лавандула и крем Шантили.
Вегитарианско Меню
1. Пълнени пънчета от тиквички с червена киноа, крем коприва и веган сирене, поднесени върху сладко от домати.2. Салата от кореноплодни – тиква, пащърнак, морков и целина, с дресинг тип аюрведа.3. Супа от тиква с кокосово мляко и свежа мента с крутони от карамелизирана тиква.4. Панирано катсу тофу с ароматни подправки с къри мадрас, гарам масала и ориз басмати с едамаме.5. Кейк от карфиол и елда, заливка от тъмен белгийски шоколад, филирани бадеми и пуширани праскови.
„Българско“ Меню
1. Руло от тиквички с билково крема сирене, мус от печени чушки и щипка шарена сол.2. Чекане с домашо приготвено свежо сирене без закваска, подправки и свежи салати.3. Супата на Пенчо Славейков – яйчена рибена супа с бяла риба хек и лимони.4. Традиционно българско ястие с телешки врат, сушени чушки и пащърнак, в комбинация с печени картофи и хрупкави крутони.5. Козуначена торта с крем карамел, стафиди и сладко от рози.