1. Пълнени бейби сепийки с ориз карнероли, скариди и сос маринара.2. Големи зелени миди гретене с билкови трохи и пармезан.3. Kарпачо от пушена норвежка сьомга с маринован фенел, портокал и рехидратирани сушени череши.4. Риба фагри с хрупкава коричка и гарнитура от ризото от спелта с цвекло.5. Пуширана в марсала круша Уилиамс с крем маскарпоне и тофифи орехи.
Вегитарианско Меню
1. Панис с крем от френско козе сирене и печени червени чушки конфи.2. Био-сушена смокини рехидратирани в ром с канела и ванилия, пълнена с мус от горгонзола, печен лешник и портокалови кори, и глазирани в тъмен италиански шоколад.3. Тарт с домашно приготвено маслено тесто, карамелизиран лук, круши и сирене кефалагравиера, гарнирано с филетирани, мариновани аспержи.4. Тимбале от два вида киноа – червена и бяла, мариновано авокадо и печен батат с букет от билки и кокосово малсо.5. Ръчно приготвени трюфели: – бял белгийски щоколад с масло от мента и чай матча – белгийски млечен щоколад с розов пипер и чили, в обвивка от руби шоколад – натурален белгийски шоколад с карамелизирани портокалови корички, сурови какаови ядки и коантро, овъргалян в био какао.
„Българско“ Меню
1. Сърмички с телешко, червени боровинки и филетирени бадеми, върху основа от чеснова майонеза.2. Ролца от тиквички с мус от два вида фермерско краве сирене (зряло и прясно), пресни билки и орехи.3. Коремче от млада свиня с мус от 3 вида боб и муселин от печена червена пиперка.4. Обезкостени крехки телешки ребърца от младо теле, поднесени с смачкани пресни картофки, пънчета от тиквички и хрупкав бонбон от българско козе сирене.5. Домашно приготвена тунквана вафла с тахан халва, локум и тъмен белгийски шоколад, в съчетание с перли от боза.