1. Кексчета от мнголистно тесто с пълнеж от бяла риба, в комбинация с прясна салата от копър, фенел, зест от портокал и премиум червен хайвер.2. Татаки от риба тон, мариновано с портокалова редукция върху чътни от диня с мента и шалот.3. Ginger carrot cream soup with salmon croutons and crispy rice crusts.4. Sous-vide watermelon with balsamic reduction, roasted chickpea tabbouleh with fermented cabbage.5. Bean brownie with melon salza, green peppers and fresh chili.
Вегитарианско Меню
1. Веган тартар от авокадо с лайм и пресен лук, киноа със сладко чили, сладък картоф с кориандър заедно с оризов крекер с нори.2. Не пица (блат от запечена полента, сотирани чери домати с шалот и риган и запечени аспержи, обвити с тиквички и веган майонеза от нахут и печен чесън.3. Салата от фенел с черешов дресинг, бадеми и печени черни череши и домашно сирене от макадамия.4. Сувидирана диня с балсамова редукция, табуле от печен нахут и ферментирало зеле.5. Бобено брауни със салца от пъпеш, зелени чушки и прясно чили.
„Българско“ Меню
1. Кошнички от фини точени кори с яйчен пастет със задушен спанак, овче кисело мляко и печени орехи.2. Наш прочит на Кюфтета по чирпански – картофи фондан, пълнени със зелечуков крем с прясна чубрица и телешки кюфтенца с трюфели.3. Пшеничена супа с телешка опашка блек енгъс, канела и чипс от дехидратирано биволско сирене.4. Пълнен заек с кайсии, мачкани пресни картофи с френски зелен боб и мента.5. Крем карамел с шоколадови блатове с амарето и карамелен сос.