1. Филипински омлет с телешка кайма и пресен лук, бананов кетчуп, ихрупкаво селъри. 2. Пилешки фарс, приготвен на пара, овкусен с бекон и розмарин, сос от кайсии и оризови талиатели с хойсин сос.3. Салата табуле с кускус, чери домати и шалот, брезаола, чипс от лаваш с масло и пушен червен пипер и печени чери домати с чесън.4. Бавно готвена телешка плешка с лайм, върху сотиран басмати ориз с каперси, снежен грах и пармезанов сос.5. Шоколадово кремю с ром Бумбу, върху какаов блат с кафе, меден кръмбъл и свежи боровинки.
Меню с Риба
1. Тартар от тигрови скариди, овкусени с листа от див копър и кора от лайм, увити в слайс от раставици, върху крем от патладжан с пушен червен пипер и конфитиран фенел.2. Осолено махи-махи, мариновано в джин и кори от цитруси, сорбе от краставици и босилек, авокадо мус с уасаби, и пресни репички.3. Перуанска морска супа с бульон от кориандър, картофи, прясно мляко, зелени чушки, джиджифил, тънки слайсчета сьомга и миди на пара.4. Руло от треска, пълнено с маслинова паста, върху сотирани тиквички, домати и сос тартар. 5. Каноли с два крема – мус от ягоди и рикота с босилек и мента.
Вегитарианско Меню
1. Спаначен бургер с кюфте от артишок, японска майонеза, и крем от спанак.2. Кристално хлебче с крем от царевица върху канапе от саликорния, червена чушка и морков, овкусени с горчичен дресинг, и сотирани гъби Майтаке. 3. Крем супа от пъпеш с кокосова сметана, перли от пъпеш и ленти от краставица. 4. Хрупкав катсу патладжан в панировка от лимецови трохи, басмати ориз с кориандър и лайм, и домашно приготвено зелено къри.5. Кокосов крем с бял шоколад и кокосово брашно върху блат от червено цвекло, чипс от кокос и дехидратиран ананас.
„Българско“ Меню
1. Печен зрял кашкавал във фини точени кори с чубрица, крем от сирене и салата. 2. Араначина, пълнена с мус от агнешки дроб, върху сос от зелена салата, и печено агнешко. 3. Супа от овче кисело мляко от ферма Багри с кюфтенца от пшеница с джоджен и олио от джоджен. 4. Печено филе от пъстърва с поръска от орехи и магданоз, крем от леблебия с шифонада от левурда, печен салам Петрохан, чипс от жълто цвекло и маслен сос с естрагон.5. Торта от коприва с крем от кисело мляко и бял шоколад, перли от мед и шоколадова бисквитка.