1. Козуначен мини бургер с телешко в барбекю сос, маслинов релиш с халапеньо и поръска от семена на черен кардамон
2. Салата от орзо и чипс от телешки суджук с вариации от домати, сотирани тиквички и дресинг от сумак и мента
3. Супа текс мекс – леко пикантна доматена супа с червени капии и сладка царевица, поднесена с хрупкава тортия, крутони от пиле и прясно авокадо
4. Пилешки гърди с фурми и високомаслено кремаво сирене и свинско бон филе с пълнеж от пържено чоризо, лук и доматено пюре, в хрупкава билкова панировка от панко, сос гренадин, френска леща и шарена киноа
5. Шоколадов шок – канелено-шоколадов блат с мус от тъмен белгийски шоколад и сушени листа тютюн, крем от кестени и пресни боровинки
Меню Риба
1. Зеленоусти миди в хрупкава обвивка с чипс от нори, муселин от сладък картоф и сос от грах и мента
2. Домашно приготвени равиоли с бързо опушена скумрия, рикота и хрян със заливка от готвено масло и чери домати
3. Салата с бейби калмари, грилована цикория, радичу и бок чой с дресинг от медена майонеза и люти чушки, пържени лимони и шамфъстък
4. Филе от сьомга сувидирано в патешка мазнина и пресни билки, паста капелини и сос от заквасена сметана и просеко със задушени пресни аспержи
5. Мус от бял шоколад и пресен босилек с кокосово мляко и цитрусов кръмбъл
Вегетарианско Меню
1. Сарми от китайско зеле с императорски ориз, пържена краставица в ориозов оцет и сос от ананас
2. Веган безглутенов киш с брашно от елда, сотирани тиквички, маринован артишок и сушен домат; магданозено песто с веган паремезан и микс от печени семена
3. Салата от печен карфиол, печени лешници и прясна мента и дресинг от печени чушки, сусамов тахан и бързо ферментирали лимонови корички
4. Спаначени топчета от задушен спанак с копринено тофу на пара и хлебни трохи в хрупкава карфиолена поръска, гарнирани с печурки, ряпа дайкон, тиквено семе, крем от печени кореноплодни, чипс от цвекло и веган демиглас
5. Брауни от сладък картоф с бадемово брашно, крем от кокос и карамелиризарани зелени ябълки
Българско Меню
1. Печена ябълка пълнена с пиле фрикасе с карамфил
2. Бавно готвен накъсан свински джолан с боб яхния и крем от червено зеле и трохи от самардала
3. Карфиолена крем супа с прясно мляко в комбинация с крутони от дюли и пържена пшеница
4. Ролирана дъгова пъстърва с цвят от лавандула, гарнирана с мачкани пресни картофи, сушени домати, мариновани краставици, велоте с лавандула и желе от краставица
5. Традиционен северозападен сладък качамак с мармалад от ошав и прясно фермерско козе сирене
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.