1. Зеленоусти миди в хрупкава обвивка с чипс от нори, муселин от сладък картоф и сос от грах и мента.2. Домашно приготвени равиоли с бързо опушена скумрия, рикота и хрян със заливка от готвено масло и чери домати.3. Салата с бейби калмари, грилована цикория, радичу и бок чой с дресинг от медена майонеза и люти чушки, пържени лимони и шамфъстък.4. Филе от сьомга сувидирано в патешка мазнина и пресни билки, паста капелини и сос от заквасена сметана и просеко със задушени пресни аспержи.5. Мус от бял шоколад и пресен босилек с кокосово мляко и цитрусов кръмбъл.
Вегитарианско Меню
1. Сарми от китайско зеле с императорски ориз, пържена краставица в ориозов оцет и сос от ананас.2. Веган безглутенов киш с брашно от елда, сотирани тиквички, маринован артишок и сушен домат; магданозено песто с веган паремезан и микс от печени семена.3. Салата от печен карфиол, печени лешници и прясна мента и дресинг от печени чушки, сусамов тахан и бързо ферментирали лимонови корички.4. Спаначени топчета от задушен спанак с копринено тофу на пара и хлебни трохи в хрупкава карфиолена поръска, гарнирани с печурки, ряпа дайкон, тиквено семе, крем от печени кореноплодни, чипс от цвекло и веган демиглас.5. Брауни от сладък картоф с бадемово брашно, крем от кокос и карамелиризарани зелени ябълки.
„Българско“ Меню
1. Печена ябълка пълнена с пиле фрикасе с карамфил.2. Бавно готвен накъсан свински джолан с боб яхния и крем от червено зеле и трохи от самардала.3. Карфиолена крем супа с прясно мляко в комбинация с крутони от дюли и пържена пшеница.4. Ролирана дъгова пъстърва с цвят от лавандула, гарнирана с мачкани пресни картофи, сушени домати, мариновани краставици, велоте с лавандула и желе от краставица.5. Традиционен северозападен сладък качамак с мармалад от ошав и прясно фермерско козе сирене.