1. Бонбонки от жабешки бутчета в коричка от бял и черен сусам върху муселин от целина.2. Новозеландски зелени миди гретене с билкови трохи от лимец и пармезан.3. Тартар от червен тон с мус от авокадо, черен и бял сусам, хрупкави пълнозърнести крекери от спелта и пешън пюре.4. Фагри с хрупкава коричка и гарнитура от ризото от спелта с червено цвекло, с трохи от печен сусам, ядки и сушени домати.5. Кейк с два вида шоколад – тъмен и бял белгийски шоколад в умела комбинация с пюре от маракуя.
Вегитарианско Меню
1. Пълнена кралска печурка с копривено ризото, крем кашу и веган кашкавал.2. Пролетни ролца с нудли, бейби спанак, моркови, краставица, , кимчи и фъстъчен дип.3. Солен чийзкейк от копринено тофу, сушени домати, печени орехи и тиквени семки, както и хрупкава основа от крекери.4. Соба нудълс в комбинация с два вида шийтаке гъби, червена камба, оризов оцет, сусамово олио и пера от пресен лук.5. Мус от прясно манго с кокосово масло, фини овесени ядки, пресни боровинки и чипс от филирани бадеми.
„Българско“ Меню
1. Гюведже от розов домат с мляно младо телешко, пъдпъдъчи яйца и манатарки.2. Ролирани и обезкостени заешки бутчета в хрупкави домашни кори със сос от сини сливи и мерло.3. Супата на Пенчо Славейков – яйчена рибена супа с бяла риба хек и лимони.4. Пълнено свинско бонфиле със сушени домати и бадеми, сос от бял трюфел, бавно печени пръчици от жълта ряпа и домашна раздяка от печени домати, чушки и чесън.5. Бобена торта с домашен шипков мармалад, морковено сладко и кокосови стърготини.