1. Пуширана сьомга филе в обвивка от бейби спанак с настъргана кора от лайм, поднесена с крем копър, свежо сирене и хрупкави точени кори.2. Тартар от червен тон с мус от авокадо, черен и бял сусам, хрупкави пълнозърнести крекери от спелта и пешън пюре.3. Червена супа с миди, бейби сепия, калмари, жълта чушка и свеж фенел.4. Печена кокосова треска в комбинация със зеленчуково ризото с паста орзо, тиквички, жълта и червена камба.5. Тарт с основа от бисквитки, лайм и запечен меренг от белтъци.
Вегитарианско Меню
1. Салата с гриловани прaскови, микс от бейби салатки, чери, мароканско авокадо и печено кашу.2. Хрупкаво царевично тако с фахита черен боб, свеж мус от авокадо и веган кашкавал от кокос.3. Солен чийзкейк със сушени домати, копринено тофу, фреш от лайм, печени орехи и тиквени семки, и основа от крекери Хогаренас.4. Маринован в хрупкава коричка артишок със зеленчуково стю и песто от свежи билки.5. Тъмен шоколадов дилайс с бананов крем, гел от манго, хоникомб от агаве и тръстикова захар.
„Българско“ Меню
1. Гюведже от розов домат с младо телеко, пъдпъдъчи яйца и манатарки.2. Заешки бутчета в хрупкави домашни кори със сос от сини сливи и мерло.3. Телешка супа с джолан от блек енгъс и ечемик.4. Наш прочит на традиоционна попска яхния с пюре от пресни картофки с едрозърнеста горчица, кьополу, разядка от шалот, крехко пуешко филе и завършек от винен сос.5. Бобена торта с домашен шипков мармалад, морковено сладко и кокосови стърготини.