1. Бразилски хлебчета от тапиока с пълнеж от мус от бяла риба, крем от лук със зелено къри и прах от черни маслини.2. Тартар от жълтоперест див тон с домати, авокадо и див лук завити в черен омлет с мастило от сепия и чътни от манго и пешън фрут, с печен сусам и пипер кайен.3. Киш с пушена сьомга, рикота и броколи, салата от портокали с пушена сьомга, мариновани краставици и репички и чипс от перно с маково семе.4. Филе от минокоп на плоча с хрупкава поръска от каперси и домашна галета върху сотирани гъби кладница, задушени пресни аспержи и сос сабайон с хрян.5. Тарт с мандарини, карамелизирани бадеми с аперол, в комбинация със заквасена сметана и цитрусово сладко, и маслен кръмбъл.
Вегитарианско Меню
1. Печен патладжан с доматена салса със задушен лук и риган, веган сирене от макадамия и доматено консуме, гарниран с дехидратирани чери домати.2. Канелони с пълнеж от едамаме, рикота и моркови, върху крем от тиквичка с орехи.3. Крем супа от пащърнак и зелена ябълка, сотирани кестени със салвия и чипс от салвия.4. Стек от целина върху марокански кус кус със свежи броколи, сушени червени боровинки, хидратирани в коняк, цитрусова заквасена сметана и азиатски сос.5. Мус от фъстъчено масло и копринено тофу, нашите бананови бисквитки, шоколадов ганаш с кафе и бонбонки от млечен шоколад и горски плодове.
„Българско“ Меню
1. Бонбонки с крем от телешки мозък в картофена панировка, с пикантна майонеза с розова вода и пушен пипер, върху свежи мариновани печени чушки.2. Зелеви сарми с шаран и сушени сливи, сос от орехи, и кошничка от литъл джем, пълнена със свежа зелена салата.3. Нашата шкембе чорба, домашен берковски хляб с хрупкаво телешко шкембе, редуциран бульон от шкембе чорба, и крем от печен чесън.4. Бавно печен елен с мус от моркови и фенел, спъндж кекс с мента и розмарин, гръмнали чери домати, филета от червени портокали, сос жу и чипс от портокали.5. Гнездо от печен кадаиф, сиропиран с ракия и ликьор от червени вишни, с маскарпоне мус и шипков мармалад.