1. Ролирано жълто пилешко със слайс ананас, перли от ананас, песто дженовезе и чипс от ананас.
2. Гриловани телешки език и ябълки със спаначен хумус със сини сливи и сос от кайсии.
3. Топла салата от червена леща, копър, моркови и тиквички, домашна пуешка наденица, свежа рукола и горчичено-чеснов дресинг.
4. Лимонени скалопини от контра филе с картофен мус с ойстър сос и мисо паста, сотирани моркови, дайкон и печени тиквени семки.
5. Баск чийзкейк със сладко от бекон и домати и кошничка от бял шоколад.
Меню Риба
1. Бразилски хлебчета от тапиока с пълнеж от мус от бяла риба, крем от лук със зелено къри и прах от черни маслини.
2. Тартар от жълтоперест див тон с домати, авокадо и див лук завити в черен омлет с мастило от сепия и чътни от манго и пешън фрут, с печен сусам и пипер кайен.
3. Киш с пушена сьомга, рикота и броколи, салата от портокали с пушена сьомга, мариновани краставици и репички и чипс от перно с маково семе.
4. Филе от минокоп на плоча с хрупкава поръска от каперси и домашна галета върху сотирани гъби кладница, задушени пресни аспержи и сос сабайон с хрян.
5. Тарт с мандарини, карамелизирани бадеми с аперол, в комбинация със заквасена сметана и цитрусово сладко, и маслен кръмбъл.
Вегетарианско Меню
1. Печен патладжан с доматена салса със задушен лук и риган, веган сирене от макадамия и доматено консуме, гарниран с дехидратирани чери домати.
2. Канелони с пълнеж от едамаме, рикота и моркови, върху крем от тиквичка с орехи.
3. Крем супа от пащърнак и зелена ябълка, сотирани кестени със салвия и чипс от салвия.
4. Стек от целина върху марокански кус кус със свежи броколи, сушени червени боровинки, хидратирани в коняк, цитрусова заквасена сметана и азиатски сос.
5. Мус от фъстъчено масло и копринено тофу, нашите бананови бисквитки, шоколадов ганаш с кафе и бонбонки от млечен шоколад и горски плодове.
Българско Меню
1. Бонбонки с крем от телешки мозък в картофена панировка, с пикантна майонеза с розова вода и пушен пипер, върху свежи мариновани печени чушки.
2. Зелеви сарми с шаран и сушени сливи, сос от орехи, и кошничка от литъл джем, пълнена със свежа зелена салата.
3. Нашата шкембе чорба, домашен берковски хляб с хрупкаво телешко шкембе, редуциран бульон от шкембе чорба, и крем от печен чесън.
4. Бавно печен елен с мус от моркови и фенел, спъндж кекс с мента и розмарин, гръмнали чери домати, филета от червени портокали, сос жу и чипс от портокали.
5. Гнездо от печен кадаиф, сиропиран с ракия и ликьор от червени вишни, с маскарпоне мус и шипков мармалад.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.