01. Лазаня с рагу от глиган със сос бешамел със целина, кестени и спанак.
02. Ролиран пилешки фарс с нори, гриловани бейби царевички и чери домати.
03. Крем супа от праскови и домати, гарнирана с прошуто и печени праскови.
04. Телешки джолан, глазиран с тъмна бира и кафява захар, в комбинация със цвекло и брюкселско зеле.
05. Торта червено кадифе с желе от червено вино и поширани в марсала круши.
Меню Риба
01. Рьощи с три вкуса – риба тон, пресен лук и майонеза лезьор; салата от едамаме, нори и оризов оцет; и конкасе – домати и скариди.
02. Терин от балканска пъстърва с ябълки, канела и карамфил, сос от копър и червен хайвер икра.
03. Грахова крем супа с кокосово мляко, листа от прясна мента, скариди и калмари и кора от ферментирал осолен лайм.
04. Мозайка от треска с маково семе и босилек, приготвена на пара, с полента и крем от праз.
05. Царевично тако, потопено в шоколад с мус и конфитюр от цитрусови кори.
Вегетарианско Меню
01. Пурички от ананас, пълнени със салата от ананас, каперси и кълнове от афила, покрити с маслинова тапенада.
02. Веган бурито с печен сладък картоф, колсло от червено цвекло, салца от черен боб и авокадо и дип от сурови тиквички с босилек и мента.
03. Бистра супа с оризови нудли, гъби иноки и шимеджи, бок чой, репички и сос от мисо паста.
04. Стекчета от карфиолен крем, чипс от дехидратирана тиква Хокайдо и сос от тахан, вино и листа от карфиол.
05. Морковен кейк с канела и кардамон, сос от манго, домати и кокосова сметана с тюил от бадеми и босилек.
Българско Меню
01. Домашна туршия от тиква, круши и лук, с крем от целина и домашна сланинка със самардала
02. Салата от гриловани патладжани с джоджен, таханов дресинг и сотиран свински език.
03. Смилянска редена салата – домати, пълнени с крем от боб и лимон, рулца от печена червена капия с мус от сирене, върху карпачо от краставица и бисквитка от шарена сол.
04. Руло Стефани от телешка кайма, увито в бекон, в комбинация с пюре от карамелизирани моркови и варени яйца с пастет от жълтък и див лук, маслен сос с бекон и отлежало уиски.
05. Мляко с ориз с пълнеж от печена тиква, канела и сос англез.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.