01. Рьощи с три вкуса – риба тон, пресен лук и майонеза лезьор; салата от едамаме, нори и оризов оцет; и конкасе – домати и скариди.02. Терин от балканска пъстърва с ябълки, канела и карамфил, сос от копър и червен хайвер икра.03. Грахова крем супа с кокосово мляко, листа от прясна мента, скариди и калмари и кора от ферментирал осолен лайм.04. Мозайка от треска с маково семе и босилек, приготвена на пара, с полента и крем от праз.05. Царевично тако, потопено в шоколад с мус и конфитюр от цитрусови кори.
Вегитарианско Меню
01. Пурички от ананас, пълнени със салата от ананас, каперси и кълнове от афила, покрити с маслинова тапенада.02. Веган бурито с печен сладък картоф, колсло от червено цвекло, салца от черен боб и авокадо и дип от сурови тиквички с босилек и мента.03. Бистра супа с оризови нудли, гъби иноки и шимеджи, бок чой, репички и сос от мисо паста.04. Стекчета от карфиолен крем, чипс от дехидратирана тиква Хокайдо и сос от тахан, вино и листа от карфиол.05. Морковен кейк с канела и кардамон, сос от манго, домати и кокосова сметана с тюил от бадеми и босилек.
„Българско“ Меню
01. Домашна туршия от тиква, круши и лук, с крем от целина и домашна сланинка със самардала.02. Салата от гриловани патладжани с джоджен, таханов дресинг и сотиран свински език.03. Смилянска редена салата – домати, пълнени с крем от боб и лимон, рулца от печена червена капия с мус от сирене, върху карпачо от краставица и бисквитка от шарена сол.04. Руло Стефани от телешка кайма, увито в бекон, в комбинация с пюре от карамелизирани моркови и варени яйца с пастет от жълтък и див лук, маслен сос с бекон и отлежало уиски.05. Мляко с ориз с пълнеж от печена тиква, канела и сос англез.