1. Пастет от пилешки дроб, бекон и крекер, върху пържен лук и сушен меренг с анасон.2. Руло от бавно печен свински джолан с крем от едамаме, увито в оризова кора, върху оризово кексче с печурки и див лук.3. Свежи салати със селъри, чили, нар и портокал, домашна пастърма от патешко магре, върху мариновани в сусамово олио краставици и дресинг от черешова балсамова редукция.4. Терин с два вида месо – кълцано телешко с кориандър и пилешки бутчета, акомпанирани с жълти ябълки и салвия, гарнитура от пържено зеле и туршия от ябълки с дафинов лист.5. Шоколадов мус с мед и черен шоколад, печена тиква хокайдо, дехидратирана тиква с канела и кафява захар, фъстъчен крокант и сос солен карамел.
Меню с Риба
1. Тарталета от маслено тесто и нори, пълнена с крем от карамелизиран карфиол и фъстъци, гарнирана с печени фъстъци, пушена змиорка кабаяки и чипс от нори.2. Конфитирано в грейпфрут и зехтин махи махи, комбинирано със сувидиран манголд, филенцаот грейпфрут и бисквитка с мастило от сепия.3. Салата от печена тиква с фенел, ряпа дайкон, и адушени миди в бяло вино, шафран и масло.4. Филе от морски език на плоча (соле), крем от грах, задушени в масло романеско, бокчой и грах, чипс от тапиока, сусамови моркови и сладък лимонов сос.5. Кокосова панакота, пълнена със сладка полента с ананас и ром Бумбу, кръмбъл от бял шоколад и гел от лайм с босилек.
Вегитарианско Меню
1. Tофу мариновано в портокалов фреш, комбинирано със задушено брюкселско зеле с мисо паста и кедрови ядки и сос от мисо паста.2. Самоса с пълнеж от моркови, мента и семена от черен кимион, и крем от целина с бялo балсамико.3. Крем супа от червена леща с червено къри,с кюфтенца от манатарки с овесени ядки.4. Запържена в панко саварина от артишок, спанак, каперси и лук, върху топло доматено табуле с просо и сос от печена тиква с мащерка.5. Оризов пудинг с маракуя върху бисквитка от чия и бадеми, мармалад от червено цвекло и шоколадов тюил.