1. Скариди пина колада с тигрово мляко.2. Катсу тон в коричка от панко с бял и черен сусам, мус от авокадо и уасаби и нори темпура.3. Тайландска супа с бейби калмари, зелено къри и пресни гъби.4. Рибен пай от сьомга филе, пресни картофки и спанак, гриловани каламата и сос парсли.5. Лайм мус от кокосова сметана, авокадо, кленов сироп и кора от лайм, с кръмбъл от бадеми и фурми, стружки от бял шоколад.
Вегитарианско Меню
1. Блини от елда с хумус, манатарки и микс от горски гъби.2. Стърфрай тофу с манго мус, японска майонеза и сушен домат с пресен босилек.3. Карамелизиран пащърнак, императорски ориз, нар, свежа мента, маринован червен лук и таханов дресинг.4. Пълнозърнесто папарделе със сос от печени червени чушки, чери домати и кюфтенца от овесени ядки, тиквичка и червен боб.5. Веган чийзкейк с бадемово брашно, фурми, крем кашу и джем от боровинки.
„Българско“ Меню
1. Наш авторски прочит на пиле с ориз – обезкостено пълнено пилешко крилце с бял ориз с билки върху крем от сладка царевица.2. Телешки кюфтенца с фермерски кашкавал, запечени в хрупкав бекон и дип от маслен боб с печени пиперки.3. Салата от лимец, селъри и сушен домат, овкусена с дресинг от готвени печурки и праз, лимон и свежи билки.4. Бавно печено агнешко с пилаф от булгур, бейби салатки и йогурт.5. Сладък салам с маслени бисквити, розова вода и бонбонки от карамелизирани слънчогледови семки.