1. Аньолоти ди сепия с манатарки и сьомга в рибно велоте с копър.2. Тартар от червен тон, карамелизиран ананас, в комбинация с муселин от ментово авокадо.3. Свежа салата с пипала от калмари, мариновано прясно селъри и розови домати, овкусена със средиземноморски дресинг.4. Филе от треска с лайм и малсо, основа от зелена френска леща, пукани чери домати с балсамова редукция и печен сусам, в комбинация със шафраново айоли.5. Ментов чиизкейк с мента.
Вегитарианско Меню
1. Спаначена панакота върху кръмбълс от орехи и дип от заквасена сметана.2. Салата с филетирани репички, моркови, артишок и лилав морков, поляти с ментов дресинг.3. Пролетни ролца от оризови кори с нудли, бейби спанак, моркови, краставица, , Кимчи и фъстъчен дип.4. Фахита стейк от печено тофу – мариновано в тамари, лайм и кокосова захар, в комбинация с боб мунг, червена чушка, авокадо мус и свежо крема сирене.5. Шоколадово-портокалов веган чийзкейк, направен със сирене от кашу и основа от фурми, чия, ядки и кокос.
„Българско“ Меню
1. Хрупкави пънчета от краставица по шопски с червена чушка, розов домат, лук, фермерско краве сирене и магданоз.2. Шишчета от 2 вида създърма (патешка и телешка) и букет от кореноплодни (алабаш, целина, цвекло и печен морков) овкусени с горчичен дресинг.3. Банички от хрупкаво селско тесто с плънка от телешко кълцано месо, гъби и крем от печени чушки.4. Традиционно печено агнешко с булгур, печурки, микс от свежи бейби салатки, ментово песто и биволско кисело мляко.5. Млечна баничка с локум и портокал.