1. Печени смокини пълнени със сирене бри и див лук, увити в прошуто крудо.2. Салата от червена леща, копър, моркови и тиквички, в комбинация с домашна пуешка наденица, свежа рукола и горчичено-чеснов дресинг.3. Капучино от кестени с трохи от хамон серано.4. Патешко магре гарнирано с лимец, ананас, сушени домати и босилек, и сос от варена краставица с медена горчица. 5. Домашен шоколадов сладолед с Джак Даниълс, пушен бадем, сушени червени боровинки, шоколадова бисквитка с овесени ядки, портокалова кора и сусамов тахан, върху спъндж кекс и ягодово кули.
Меню с Риба
1. Бразилски хлебчета от тапиока пълнеж от бяла риба, крем от лук със зелено къри и прах от черни маслини.2. Тартар от жълтоперест див тон с домати, авокадо и див лук в черен омлет с мастило от сепия, чътни от манго и маракуя с печен сусам.3. Супа Блъди Мери, гарнирана с фламбирани във водка скариди с розов пипер и хрупкаво селъри.4. Спагети от сувидирани калмари с бадемово велоте с перно върху канапе от черна леща белуга с моркови и кралски печурки.5. Царевично тако, потопено в тъмен шоколад, пълнено с мус от бял шоколад с кисело мляко и конфитюр от цитрусови кори.
Вегитарианско Меню
1. Чеснова панакота с маслини, кръмбъл с маслини и риган, поръска от сушен босилек и домати конкасе.2. Салата от печен карфиол и печени лешници с дресинг от печени чушки, чесън и сусамов тахан, и осолени бързо ферментирали лимонови корички.3. Гаспачо от сладък картоф и фреш портокал, гарнирано със слайс краставици, чипс от портокали и домашна хариса паста4. Ризото Верде със свежи аспержи и босилек, глазиран корен от лотус и сурово мариновани тиквички.5. Тирамису с блат от бадемово брашно и кокосова сметана, желе от ягоди, мус от маскарпоне и амарето, ганаш и пясък от кафе.
„Българско“ Меню
1. Таратор панакота с фреш от краставици върху пълнозърнести крекери, с поръска от натрошени орехи.2. Сирене по шопски – сферички от прясно овче сирене (от ферма Багри, екологично отглеждано в Троянския балкан) пълнени с люти чушки и домати, с прах от магданоз, бисквитка и скреж от домати.3. Суха шкембе чорба – домашен берковски хляб с хрупкаво телешко шкембе, редуциран бульон от шкембе чорба, и крем от печен чесън.4. Сувидиран и обратно запечатан свински врат с ризото от перлен ечемик и крем от спанак и печено масло, Виши моркови и печен сос.5. Гнездо от печен кадаиф, сиропиран с ракия и ликьор от червени вишни, с маскарпоне мус и шипков мармалад.