1. Кошнички с цвекло, куркума и активен въглен пълнени с мус от домашна майонеза, печени каперси и три вида пушена риба.2. Скариди темпура с манго салца и срирача майонеза.3. Рибно кюфте от бяла риба хек с течен център от зрял чедър в рибно велоте с фенел.4. Филе от сьомга с коричка от маково семе, пюре от тиква гарам и свежа салата от круша и киноа.5. Лимонов тарт с основа от бадемово хрупкаво тесто и кардамонова захар.
Вегитарианско Меню
1. Пълнена кралска печурка с копривено ризото, крем кашу и веган кашкавал.2. Салата от брюксело зеле, нар, боровинки, лимоново-соев йогурт.3. Тайландска салата от моркови, червено зеле, запечени фъстъци и киноа с фъстъчен сос.4. Буда боул – къри с басмати ориз, хрупкав нахут и нар.5. Щоколадов мус с белгийски шоколад, авокадо, банан, манго и кокос.
„Българско“ Меню
1. Бут по Еленски обвит около хрупкави гризини с маково семе, с акомпанимент от домашна царска туршия.2. Запечен качамак с манатарки и чипс от луканка.3. Чорба от зелени домати, селъри и биволско мляко от ферма Сламена.4. Пълнено свинско бонфиле със сушени домати и бадеми, сос от бял трюфел, печена земна ябълка и домашна раздяка от печени домати и чушки.5. Домашен сладкиш с биволско мляко от ферма Сламена и основа от сушени боровинки, фурми и орехи.