1. Домашен локум с джинджифил и пъпеш, поръска от натрошени бадеми и сух джинджифил, в комбинация с прошуто крудо.2. Пилешка близалка приготвена в патешка мас и с дръжка от разтопена захар, върху бананово зелено къри и гарнитура от спагети от моркови с бананова сметана.3. Капучино от кестени с трохи от хамон серано.4. Патешко магре с гарнитура от лимец, ананас, сушени домати и сос от варена краставица с медена горчица.5. Тирамису със сладко от рози, шамфъстък и розов шоколад.
Меню с Риба
1. Тиквено бао-хлебче, пълнено с коктейлни скариди сотирани с лайм и чесън, със сладко чили с лимонов фреш гарнирано със зелен хайвер.2. Терин от октопод маринован в червено вино, чесън и мащерка, комбиниран със зелена ябълка инфузирана със сладък оцет и мурсалски чай, майонеза с мастило от сепия, и олио от див лук.3. Доматена супа с лайм и лимонова трева, поширана бяла риба, пепел от лимони и чипс от пушена скумрия.4. Печено филе от сьомга с крем от грах, точени кори, печен пащърнак, муселин от пащърнак, и велоте със заквасена сметана.5. Понички с екзотични кремове – основен яйчен крем с маракуя, лимонов посет, бита сметана с лайм, чипс от кокос.
Вегитарианско Меню
1. Два вида гъбено пате – от горски гъби с кафе, и от манатарки и вино марсала, в комбинация със салата от кълнове алфа алфа и нар.2. Салата от печена тиква с черни маслини, макадамия, и ментов дресинг.3. Крем супа от банани и зелени ябълки с къри, черна соя и кашу крем с ванилия.4. Стекчета от полента с чушки, увити в зеле Савой, пълнен печен патладжан с рататуи, и сос от печени чушки.5. Гнезда от брауни хапки от черна леща белуга, пълни с гел от манго и чътни от манго и мента.
„Българско“ Меню
1. Нашата „закуска“ – милфьой с кашкавалени кори, домашно приготвена наденица и кетчуп от чушки.2. Студен свински джолан със сърцевина от сладко от зелени орехчета върху царска медена туршия.3. Нашите сарми по тракийски с пълнеж от крем от червен боб, сотиран праз и сланина.4. Нашата капама – сувидирано свинско коремче, пълнено с кисело зеле, върху оризов кекс със суров телешки суджук, морковена запръжка и печено кисело зеле.5. Вафлени кори с пълнеж от мармалад от дюли , в комбинация с шипков петмез и шоколадови перлички.