1. Ръчно приготвени оризово тако с нори, майонеза от авокадо и уасаби, пипала от калмари в соев сироп, и туршия от фенел с джинджифил и канела.2. Нашата интерпретация на „сельодка под шубой“ – маринована херинга, варени моркови и картофи, копър, лека майонеза, увити във филетирано цвекло, с крем от печен лук и мед.3. Пържени филийки (pain perdu) комбинирани с крем от бяла риба със спанак, бял пипер и кора от лайм, гарнирани с муселин от карфиол и узо и пушена сьомга с червен хайвер Икра премиум.4. Ризото с шамфъстък и морски дарове – черноморски миди, крем от магданоз и рикота, сотирани тигрови скариди, сос холандез и натрошен шам фъстък.5. Пай с тиква, маскарпоне и горгонзола, глазирани круши с бяло вино, парчета горгонзола и пекан, и цитрусов дресинг.
Вегитарианско Меню
1. Чеснова панакота с маслини, кръмбъл с маслини и риган, поръска от сушен босилек и домати конкасе.2. Палачинка с рагу от червена леща, моркови и земна ябълка, крем от моркови и джинджифил, и зелена ябълка с лайм.3. Двуцветна супа – от аспержи и спанак, и тиква и моркови, комбинирана с чътни от тиква с естрагон и сотирани аспержи със синапени зърна.4. Нудли от азиатски лилав ямс, сотирани гъби сребърни ушички с червена чушка и черен сусам и соеви стъбла от фуджу, сотирани с хойсин сос и кетчуп от сини сливи.5. Сурова веган торта – с база от суров блат от фурми, кокосови стърготини и бадеми, в комбинация с крем от банани, авокадо, какао и кашу, гарнирана с карамел с кокосови стърготини, карамелизирани банани с филиран бадем и малини.
„Българско“ Меню
1. Сирене по шопски – сферички от прясно овче сирене (от ферма Багри, екологично отглеждано в Троянския балкан) пълнени с люти чушки и домати, с прах от магданоз, бисквитка и скреж от домати.2. Наш прочит на мусака – равиола от картоф, пълнена с кълцано телешко и трюфелова паста, млечен сос с пресен лук, пърлени чери домати и магданозено олио.3. Печена заешка крем супа, приготвена със заешки бульон и гарнирана с картофен чипс и крем от печен чесън.4. Поркета (от пилешко) – обезкостено цяло жълто пиле Полет, навито на руло, с магданозена паста с лимонова кора и чесън, в комбинация с пюре от царевица и броколини с дижонска горчица и пуканки от киноа, леко пикантно стъкло от пилешка кожа, овусено с пипер кайен, и пилешко жу.5. Пълнени бухтички с карамелизирани ябълки, поръска от натрошени точени кори върху ябълков огретен с канела, и гарнирани с чипс от сушена ябълка.