1. Трио тарама и хайвер (тарама със скариди, със сьомга и черен хайвер от льмпфиш).2. Сурими(комбинация от краб и скариди) с домашно приготвена майонеза с лайм, върху основа от печен сладък картоф.3. Салата от риба тон в праскова, поднесена с микс от бейби салатки и чери домати.4. Запечено филе от риба мaрлин, овкусена с букет от италиански подправки, в комбинация с марокански кус кус и свежи зеленчуци.5. Кейк с два вида – тъмен и бял белгийски шоколад, завършен с пюре от маракуя.
Вегитарианско Меню
1. Основа от хрупкава полента с маслинова тапенада от три вида маслини и леко запечени чери домати.2. Трио хумус с чипс от пълнозърнеста тортиля – натурален хумус, с печен и пушен пипер, и с кора от лайм и пресен кориандър3. Грахова супа с прясна мента, босилеково песто, пармезан и червени чушки.4. Кюфтета от черен боб върху соба нудълс (от елда), сос маринара, прясна мента и хрупкав дехидратиран лук.5. Веган торта с био какао (70 процента), мус от авокадо и банан.
„Българско“ Меню
1. Запечено фермерско краве сирене във фини кори с български билков мед и печени орехи.2. Салата от селски домати с мариновани печени чушки и свежо биволско сирене.3. Традиционен северозападен рибник в бутер тесто с бяла риба, орехови ядки, гъбки и домати.4. Традиционна каварма от свински врат в омлет от патешко яйце и доматена основа.5. Тиквеник от фини кори с пюрирана и овкусена с канела и индийско орехче тиква, хидратирани в алкохол стафиди и изпечени орехи.