1. Чапати кошничка от спаначен хляб с пълнеж от боб мунг, печена червена чушка, конфитюр от лук, телешки език и сос от едрозърнеста горчица2. Сувидирано свинско контра филе с марината от кафява захар и канела, гушнато в бекон, бирен барбекю сос и тиквено чътни.3. Свежа салата с бейби спанак, рукола, био червен ориз, филенца портокал, нар, цитрусов дресинг и конфитирано патешко бутче.4. Филе от жълто пиле с хрупкава кожичка и муселин с трюфел паста, в комбинация с пюре от моркови и диви гъби, бързо ферментирали филенца от моркови, с поръска от пуканки от киноа и сос Жу.5. Орехов пай с пекан и основа от маслено тесто, карамел и портокалов сос англез.
Меню с Риба
1. Скарида върху ризото от арборио с мастило от сепия и манго сос.2. Бяла риба и филе от сьомга, в обвивка от желе от копър с перно с хайвер от сьомга.3. Традиционна френска гъста супа Буйабес, с пипала от калмари, бяла риба, мидени ядки и фенел.4. Обвито в кадаиф филе треска върху картофено пюре с грах и пресен червен пипер, домашно териаки и бульон от горски гъби.5. Мохито чийзкейк с основа от пълнозърнести бисквити, тъмен шоколад, мента и желирано мохито.
Вегитарианско Меню
1. Фалафели от печен карфиол и нахут с три крема – цвекло с мента, бадеми с чесън, и авокадо с халапеньо2. Веган мъфин омлет от копринено тофу, нахутено брашно, пресни чушки, сладка царевица и свежа зеленучкова салца.3. Салата с тиква, фенел, нар, смокини, френска леща, веган пармезан, печено кашу, портокал, лимон и джинджифил.4. Ризото от карнероли с крем от сладък картоф, сотирани кестени и натрошен пълнозърнест крекер.5. Портокалов фъдж с какао 72% и бадемово и пълнозърнесто брашно, зехтин с портокал, сладко от портокалови корички, шам фъстък и дехидратирани портокали.
„Българско“ Меню
1. Бланширани тръбички от праз с крем от горски гъби и трюфел и трохи от бекон върху качамак с кротмач.2. Салата със задушено червено зеле, дробчета със сладко вино, булгур, лук и медена горчица.3. Крем супа от тиква с леща, заквасена сметана и микс от печени семки – сусам, лен, тиквени, слънчогледови, мащерка и риган.4. Крехки късчета телешко със сини сливи, лимец с гъби и лук, и слама от праз.5. Баница с бутер тесто, крем локум с розова вода, червена ябълка и гел от боза.