1. Скарида върху ризото от арборио с мастило от сепия и манго сос.2. Бяла риба и филе от сьомга, в обвивка от желе от копър с перно с хайвер от сьомга.3. Традиционна френска гъста супа Буйабес, с пипала от калмари, бяла риба, мидени ядки и фенел.4. Обвито в кадаиф филе треска върху картофено пюре с грах и пресен червен пипер, домашно териаки и бульон от горски гъби.5. Мохито чийзкейк с основа от пълнозърнести бисквити, тъмен шоколад, мента и желирано мохито.
Вегитарианско Меню
1. Фалафели от печен карфиол и нахут с три крема – цвекло с мента, бадеми с чесън, и авокадо с халапеньо2. Веган мъфин омлет от копринено тофу, нахутено брашно, пресни чушки, сладка царевица и свежа зеленучкова салца.3. Салата с тиква, фенел, нар, смокини, френска леща, веган пармезан, печено кашу, портокал, лимон и джинджифил.4. Ризото от карнероли с крем от сладък картоф, сотирани кестени и натрошен пълнозърнест крекер.5. Портокалов фъдж с какао 72% и бадемово и пълнозърнесто брашно, зехтин с портокал, сладко от портокалови корички, шам фъстък и дехидратирани портокали.
„Българско“ Меню
1. Бланширани тръбички от праз с крем от горски гъби и трюфел и трохи от бекон върху качамак с кротмач.2. Салата със задушено червено зеле, дробчета със сладко вино, булгур, лук и медена горчица.3. Крем супа от тиква с леща, заквасена сметана и микс от печени семки – сусам, лен, тиквени, слънчогледови, мащерка и риган.4. Крехки късчета телешко със сини сливи, лимец с гъби и лук, и слама от праз.5. Баница с бутер тесто, крем локум с розова вода, червена ябълка и гел от боза.