Партньори

Diter Hotel

Нашите домакини от х-л Дитер могат да се погрижат за вашият уютен престой, независимо дали става въпрос за бизнес командировка или семейно пътуване.

Ikigai

Творците от Икигай са отговорни за дизайнерското осветление с ръчно изработени лампи от рециклирана хартия, които имат да разкажат своя собствена история.

Витошко Лале

Пивото Витошко лале за грижи за пенливото ни настроение с най-добрите съставки, смесени по класическа технология от родното пивоварство. Букетът е съставен единствено от основното за направата на истинско пиво – вода, ечемичен малц, бирена мая и 4 сорта хмел.

SSB

Регионална съюзна организация – София към Съюза на слепите показа изключителен професионализъм и огромен капацитет в подпомагането на набирането на нашите домакини.

Nice Water

Нашите гости черпят живителна сила от извора “Хубава Вода” в местността “Ароница” – екологично чиста зона в подродопската яка.

Eyes on Four Paws

Приятелите ни от Фондация Очи на четири лапи подпомагаме ежемесечно с дарение, а също така сме ангели хранители на бъдещи кучета-водачи на незрящи.

Проект и главна цел: Проект № BG16RFOP002-2.073-19418-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 “Главна цел: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Бенефициент: ТЕНЕБРИС ООД
Обща стойност 10 000,00 лв., от които 8 500,00 лв. европейско и 1 500,00 лв. национално съфинансиране.

Начало: 30.09.2020 г.
Край: 30.12.2020 г.