Партньори

POS

Нашите еко ПОС терминали и безупречното им поддържане са осигурени от ключовият ни партньор за безпроблемно картови плащания. myPOS предоставя иновативни и достъпни платежни решения, които изцяло променят начина, по който бизнесите приемат картови плащания през различни канали – на място, онлайн и в движение.

Diter Hotel

Нашите домакини от х-л Дитер могат да се погрижат за вашият уютен престой, независимо дали става въпрос за бизнес командировка или семейно пътуване.

Ikigai

Творците от Икигай са отговорни за дизайнерското осветление с ръчно изработени лампи от рециклирана хартия, които имат да разкажат своя собствена история.

Gift Tube

Нашите партньори от Gift Tube – единствената платформа за преживявания, която ви дава пълна свобода при избора на приключения! Подарете спомен вместо вещи с ваучер измежду 500+ приключения или вземи ваучер за сума. Винаги с безплатна опаковка или веднага на имейл.

SSB

Регионална съюзна организация – София към Съюза на слепите показа изключителен професионализъм и огромен капацитет в подпомагането на набирането на нашите домакини.

Eyes on Four Paws

Приятелите ни от Фондация Очи на четири лапи подпомагаме ежемесечно с дарение, а също така сме ангели хранители на бъдещи кучета-водачи на незрящи.

Проект и главна цел: Проект № BG16RFOP002-2.073-19418-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 “Главна цел: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Бенефициент: ТЕНЕБРИС ООД
Обща стойност 10 000,00 лв., от които 8 500,00 лв. европейско и 1 500,00 лв. национално съфинансиране.

Начало: 30.09.2020 г.
Край: 30.12.2020 г.