1.Горски хапки от патешки дроб с печен лешник, шамфъстък, сушени домати и комбинация от свежи бейби салатки поляти със сос от нар
2. Коремче от младо прасенце в допълнение с пюре от пащърнак и зелени ябълки
3. Патешки рилет с хрупкав ядков хляб и сос Къмбърленд
4. Бавно печен еленски бут с жарнато нахутено тофу, гъби кладница, крем от бял трюфел, и винен сос с череши в аранжимент с домашно приготвена майонеза с печен чесън и пипер кайен
5. Малиново тирамису
Меню Риба
1. Пълнени бейби сепийки с ориз карнероли, скариди и сос маринара
2. Големи зелени миди гретене с билкови трохи и пармезан
3. Kарпачо от пушена норвежка сьомга с маринован фенел, портокал и рехидратирани сушени череши
4. Риба фагри с хрупкава коричка и гарнитура от ризото от спелта с цвекло
5. Пуширана в марсала круша Уилиамс с крем маскарпоне и тофифи орехи
Вегетарианско Меню
1. Панис с крем от френско козе сирене и печени червени чушки конфи
2. Био-сушена смокини рехидратирани в ром с канела и ванилия, пълнена с мус от горгонзола, печен лешник и портокалови кори, и глазирани в тъмен италиански шоколад
3. Тарт с домашно приготвено маслено тесто, карамелизиран лук, круши и сирене кефалагравиера, гарнирано с филетирани, мариновани аспержи
4. Тимбале от два вида киноа – червена и бяла, мариновано авокадо и печен батат с букет от билки и кокосово малсо
5. Ръчно приготвени трюфели:
– бял белгийски щоколад с масло от мента и чай матча
– белгийски млечен щоколад с розов пипер и чили, в обвивка от руби шоколад
– натурален белгийски шоколад с карамелизирани портокалови корички, сурови какаови ядки и коантро, овъргалян в био какао
Българско Меню
1. Сърмички с телешко, червени боровинки и филетирени бадеми, върху основа от чеснова майонеза
2. Ролца от тиквички с мус от два вида фермерско краве сирене (зряло и прясно), пресни билки и орехи
3. Коремче от млада свиня с мус от 3 вида боб и муселин от печена червена пиперка
4. Обезкостени крехки телешки ребърца от младо теле, поднесени с смачкани пресни картофки, пънчета от тиквички и хрупкав бонбон от българско козе сирене
5. Домашно приготвена тунквана вафла с тахан халва, локум и тъмен белгийски шоколад, в съчетание с перли от боза
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.