1. Пелмени от телешко бонфиле с муселин от аншоа и риба тон, гарнирано със свежа рукола и пържени каперси.2. Телешки език с едрозърнеста горчица, хайвер от червено цвекло, крем от хрян и пчелен мед и туршия от ябълки с розов пипер.3. Балотин от пилешки бут поръсен с трохи от печена царевица, крем от грах и мента, бейби царевички и микрорастения.4. Телешки бузи гарнирани от карфотен огретен с розмарин, горски гъби и печен сос.5. Панакота с касис.
Меню с Риба
1. Тигрова скарида с цитросова пяна, джинджифилова емулсия и ментов спондж.2. Хапки от червенa риба тон с мус от авокадо и филаделфия, филетирани репички и пресни аспержи, поръсени с пудра от черен сусам.3. Розички от пушена норвежка сьомга вурху пури от водорасли нори с филаделфия и бавно печено цвекло.4. Филе от лаврак с шафран, микроморкови, сладък картоф, картофчета, топченца от краставица, и чипс от кожа.5. Панакота с маракуя върху ванилова подложка овкусена със стевия и бял белгийски шоколад.
Вегитарианско Меню
1. Наш прочит на меландзана с пресни домати с печен патладжан, основа от домашно приготвено дженовезе песто и поръска от бадемово сирене.2. Карфиол в темпура, муселин от карфиол, сос Ремулад с бейби кисели краставици и манатарка.3. Нахутени кюфтенца в орехова панировка, гарнирани с чушкова емулсия и пяна от кисело мляко.4. Стек Уелинктон с цвекло, бутертесто, микс от горски гъби, аспержи и свежи зеленчуци.5. Панакота с кокосово мляко и кокос, върху бисквитено-тортена основа и шоколадова заливка.