1. Милфьой с тартар от блек ангъс, крем от хрян и мус от жълтъци.2. Домашно приготвена пастърма от патешко магре, гарнирана с анасонова туршия, крем от праскови и спондж от круши.3. Свински терин от джолан със сушени домати, сос тартар и айсберг.4. Крехко Свинско бон филе с пюре от тиква, рехидратирани сини сливи и парченца маринована целина.5. Прочит на Павлова с ябълка – целуфчен блат със шоколадово маскарпоне и пуширани ябълки.
Меню с Риба
1. Маринована сьомга, върху канапе от картофени блини, цвекло, билков крем и пресни гъби.2. Рагу от скариди увито във фина палачинка, поднесено върху морковено-джинджифилова емулсия и свежа рукола.3. Солено тирамису с пушена сьомга и мариновано цвекло.4. Българска есетра със задушен грах, айсберг и пюре от гъби.5. Крем брюле с бейлис и орехов крокант.
Вегитарианско Меню
1. Маршмелоу от цвекло, с френско козе сирене и фина, хрупкава брускета.2. Стек от целина, поднесен с домашно приготвена майонеза с манатарки и пресни аспержи.3. Текстура от броколи – запечен брокол в темпура и флан от брокола.4. Картофени ньоки, пълнен домат с лимецови трохи и фритирана рукола.5. Шоколадов делайт – шоколадов тарт с поръска от крокант, корнфлейкс.