Невидима Вечеря

Идеята „Невидима вечеря“
Вечеря за 30 незрящи възрастни в продължение на месец

Ще осигурим и доставим вечеря на 30 незрящи възрастни хора (супа, основно и десерт) в продължение на 1 месец. Храната ще бъде професионално подбрана и подготвена според всички норми и изисквания на патронажа на възрастни хора. Доставката на адрес ще спести на възрастните хора трудното (и опасно) чакане на опашки.

Проблемът – Възрастните незрящи хора в извънредното положение

Често се говори за уязвими и рискови групи, но за съжаление, във фокуса рядко попадат хора, чиито ежедневни предизвикателства придобиват още по-голям мащаб в настоящата ситуация. Хората, които са същевременно възрастни и незрящи, са сред най-рисковите групи поради потребността от допир.

Проблемът – Кои сме ние? – Вие ни познавате!

Ние сме тъмен ресторант Тенебрис – първият тъмен ресторант на Балканите Отворихме врати преди малко повече от година, през която постигнахме много, благодарение на Вас и на екипа ни! Основна част от концепцията на Тенебрис са петимата ни незрящи домакини, които въвеждат гостите в интригуващия (и вкусен) свят на тъмнината.

Проблемът – Кои сте вие? – Наши приятели!

Надяваме се вече да сте сред нашите фенове, както и потенциални партньори! Желаете да помогнете на хора в нужда – и го правите, особено в настоящата ситуация. Искате да сте сигурни, че вашата помощ е навременна, нужна, и организирана по най-подходящия, уважаващ достойнството начин.

Проблемът – Как да се включите? – Подайте ръка!

Към момента сме събрали средства да организираме приготвянето и доставката на вечеря в продължение на една седмица. Желанието ни обаче е да покрием целият период на извънредни мерки за сега, а именно един месец. Ако искате да разберете повече и да помогнете да се сбъдне една навременна и нужна кауза свържете се с нас!

Контакти:
Пламен Веселинов
Email: booking@tenebris.bg
Телефон: +359 889 717 708
IBAN: BG38RZBB91551009142380
BIC: RZBBBGSF
Фондация “Сърцето на Йелена”