Блог

Интервю с Десислава Йорданова и Даяна Димитрова

Desi & Dayana

Представяме ви най-новото попълнение в кухнята на Тенебрис – младата и амбициозна Даяна Димитрова, както и творческият заряд в екипа – Десислава Йорданова. Както обикновено, Христо Господинов застава зад микрофона за да ви запознае с екипа на Тенебрис.

Интервю с Пламен Веселинов и Христо Господинов

Пламен и Ицо

Дойде време за последното интервю за сезона 
Христо Господинов отново се изявява, този път от двете страни на микрофона, заедно с човека, който стои зад идеята Тенебрис – Пламен Веселинов. Това интервю е експеримент – има двама участника, като и двамата са интервюиращи и интервюирани едновременно (най-вероятно има причина това да не се прави, преценете сами…)

Интервю с Ралица Станева и Силвия Чаушева

Рали и Силвия

Представяме ви последните две дами от колектива на Тенебрис грижещи се за уникалното преживяване на гостите ни – Силвия Чаушева и Ралица Станева. Опознайте тази впечатляваща комбинация от социален педагог с афинитет към лионската наденица и американист танцуващ танго. Ще научите какво ги мотивира, кои са хобитата им и как променят света около тях.

Интервю със Симеон Петров и Кирил Иванов

Мони и Кики

Както обещахме, продължаваме серията интервюта на Христо Господинов със следващите двама избраници от екипа – Симеон Петров(управител) и Кирил Иванов (съдружник). Както ще разберете умението и на двамата да стоят сериозни не е на висота, но пък за сметка на това ви предлагаме едно изключително забавно и малко объркващо интервю, в което ви обещаваме, че не всичко е такова каквото изглежда.

Интервю с Панчо Карамански и Милена Костадинова

Панчо и Милена

Христо Господинов отново разбива с интервю, в което ще ви запознаем с един джентълмен-простак – Панчо Карамански, и една млада дама, която не се страхува от нищо – Милена Костадинова. Прочетете следващите редове, за да разбере повече за това, какво искат двама незрящи да се промени в отношението на обществото към тях, какво ги мотивира и за какво мечтаят.

Интервю със Светлана Илиева и Тодор Иванов

Светлата и Тодор

Обещахме ви да надзърнем в кухнята на Тенебрис и да ви запознаем с хората грижещи се за вашето невероятно изживяване. Христо Господинов влиза в кухнята, за да ви запознае отблизо със Светлана Илиева и Тодор Иванов. Двама, както ще разберете, изключително мотивирани и отдадени готвачи, обичащи ножове, но без да издавам повече – четете… 🙂